dissabte, 25 de setembre del 2010

wikipedia/facebook

Facebook creara la seva enciclopedia virtual, creara espais o comunitats per motivar als seus usuaria a compartir coneixements.

http://www.telecinco.es/informativos/tecnologia/noticia/100019005/Facebook+quiere+crear+su+propia+Wikipedia




Wikipedia

El fundador de l'enciclopèdia online Wikipedia, Jimmy Wales, assegura que una de les principals "preocupació" de l'enciclopèdia és garantitzar la integritat dels coneixements, perque els usuaris confin cada cop més en les consultes que fan.


http://www.telecinco.es/informativos/tecnologia/noticia/100027473/Wikipedia+preocupada+por+su+fiabilidad


dimarts, 21 de setembre del 2010

Seminari

Avui ha sigut el primer dia de seminari, tenim com a tutor a en Jordi Simó, professor de l'assignatura GTIC.
Ens ha explicat com funcionava el teme dels seminaris i que és el que anirem fen en aquestes hores.
De moment hem de llegir un llibre anomenat "Educació i vida quotidiana" el qual comentarem el dia 6 d'octubre, data en que s'ha d'haver llegit el llibre encomanat.
Més endavant anire penjat les tasques fetes a classe.

declaració d'intencións

Les meves intencións per aquest any i els que venen són:

-Ser constant en el treball diari.

-Portar un seguiment diari del blog.

-Repassar cada dia el que s'ha fet a classe.

-Seguir les normes establertes per l'equip de la facultad.

-Sentirme agust i tenir una bona relació amb els companys.

-Preguntar tots els dubtes que se'm presentin

 Aquestes son les meves intencións, ja que per obtenir uns bons resultats s'ha de treballar y ser constant. Espero i desitjo aconseguir-ho.

diumenge, 12 de setembre del 2010

L'interactivitat

Edu3.cat


En aquest video sen's explica que els ordinadors eren màquines per fer càlculs, però, que a més a més amb el temps han esdenvingut "màquines" per comunicarnos. Podem veure l'evolució que han patit els ordinadors al llarg del temps.
Un seguit d'investigadors van proposar nous models de recerques en diferents àmbits, el nord-americà Vannevar Bush va proposar un nou model per millorar la comunicació cientifica per assossiació d'idees, igual que fa la ment humana. Ted Nelson va elaborar un projecte anomenat "Xanadu" que era una xarxa com internet. Seguidament un equip d'investigadors van fer una serie d'investigacions crucials, com son el ratolí o el CD-rom.
Totes aquestes investigacións han sigut influents avui dia, ja que els ordinadors han patit una evolució enorme. És un video molt interesant on la tecnologia es remonta als seus inicis.

dissabte, 11 de setembre del 2010

inici del blog

benvinguts!

hola a tots i totes, sóc la Núria López, estudiant d'edudació infantil de primer a la Blanquerna. Com és normal encara no ens coneixem gaire ja que és l'inici del primer any y son moltes cares noves, però segur que més endavant formarem un bon grup; per començar aquesta és una bona forma de començar a establir un contacte.

La meva decisió de cursar els estudis de magisteri és perqué desde sempre m'han agradat els nens, penso que és una professió molt bonica i em plau de satisfacció poder enseñar a "personetes" en l'inici de la seva vida estudiantil, penso que és una etapa molt important i clau en el seu creixement.

Aquesta és una petita introducció del blog, anire entran sovint, així que ja podrem interactuar més endavant.

 us desitjo un bon curs a tothom!.

Núria.